Blogs

Jouw blog hier? Meld je aan voor een gratis account!

Customer Intimacy versus Faux Intimacy

Klantgerichtheid vormt voor elke onderneming de basis voor het bestaansrecht. De mate waarin verschilt echter per onderneming. De mate baseert men op 'klantwaarden': een combinatie van... Lees meer »
Frans van Rooij
19 juni 2019

Hoe schrijf je een top blog?

  Met je blogbericht wil je veel mensen bereiken. Je wilt dat ze er door geraakt of geïnspireerd worden en vooral ook dat ze vaker op je website terugkomen. Daarom is het belangrijk dat je... Lees meer »
Giovanna Jansen
14 juni 2019

De eerste 5 stappen om meer klanten te krijgen

Wil je meer klanten? Als je een eigen bedrijf begint, dan is de belangrijkste vraag: Hoe krijg ik klanten? Maar ook als je al een tijdje bezig bent als ondernemer is het goed om de puntjes op de 'i'... Lees meer »
Maaike Gulden
12 juni 2019

Als klanten mij te duur vinden... (over waarde-uitwisseling en korting)

Ik train organisaties, teams en individuen in gelijkwaardig werken. Iedereen die gelijkwaardig gaat werken, wordt daar blij van.  Nog veel meer mensen beginnen er niet aan. En daar hebben... 1 reactie »
Adrian Roest
8 juni 2019

Ballen en bravoure

De tijden veranderen. Vroeger (toen er nog geen hobbels waren, alleen maar kuilen, en je ‘poepen’ nog gewoon met een lange oe schreef) was er voor veel mensen maar weinig keus. Je nam het... Lees meer »
Charlotte Beumer
28 mei 2019

Strategische productontwikkeling, een eitje!

Het spreekt voor zich dat goed nadenken over je producten een absolute must is. In mijn vorige blog heb ik het al even gehad over hoe de organische groei van je producten en diensten je ook tegen... Lees meer »
Edwin Dijk
23 mei 2019

De kracht van de hashtag

Online Marketing: De kracht van de hashtag Op social media zie je ze met grote regelmaat voorbij komen; #, oftewel de hashtag. Wanneer gebruik je deze #hashtags en wat kun je ermee... Lees meer »
Naomi Verduyn Lunel
23 mei 2019

Extra service

Ik ben Susanne van Kaauwen, 47 lentes jong en de trotse eigenaresse van Effe checken. Ik heb mijn passie gevolgd en ik ben op 10 oktober 2018 met mijn bedrijf "Effe checken" begonnen. Van jongs af... 1 reactie »
Susanne van Kaauwen (mr.)
13 mei 2019

Door klantenbinding geen faillissement

In de media komen de laatste weken verschillende winkelketens wel of niet terecht onder vuur te liggen. Steeds meer winkels gaan failliet. Hebben de winkelketens wel een juiste 'verbinding' met hun... Lees meer »
Frans van Rooij
10 mei 2019

Is jouw bedrijf een specialist of een generalist?

Als ondernemer of directeur ben je eindverantwoordelijk voor alles wat binnen het bedrijf gebeurt. En er gebeurt een hoop, want jij of jullie kunnen een hele hoop betekenen voor de klant. Zo komt het... Lees meer »
Edwin Dijk
9 mei 2019

Wat wordt jouw online marketing strategie?

Wanneer je net gestart bent met jouw bedrijf of weinig ervaring hebt met online marketing kan het lastig zijn om te beginnen met het opbouwen van online aanwezigheid. Vragen als ‘Wat heb ik... Lees meer »
Frank de Hek
2 mei 2019