Extra service

Door Susanne van Kaauwen (mr.), op 13 mei 2019

Deel deze blog via

Ik ben Susanne van Kaauwen, 47 lentes jong en de trotse eigenaresse van Effe checken. Ik heb mijn passie gevolgd en ik ben op 10 oktober 2018 met mijn bedrijf "Effe checken" begonnen. Van jongs af aan heb ik de "tic" om werkelijk iedere fout in een tekst te zien. Of ik dat nu wil of niet. Zo kwam ik op het idee van "Effe checken". Wat ik doe? Tekstcontrole in de breedste zin van het woord. Voor bedrijven én particulieren. Van een laatste controle tot het compleet redigeren van een tekst. Alles is mogelijk. Ook mensen met dyslexie en studenten zijn van harte welkom, bijvoorbeeld voor de taalkundige controle van een werkstuk, scriptie of proefschrift. Dankzij mijn juridische achtergrond zijn zelfs de meest ingewikkelde teksten geen enkel probleem voor mij.


Effe checken is zeer laagdrempelig. Samen kijken we welke manier van aanlevering het beste bij jou en bij jouw opdracht past. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik help je graag!  Ook 's avonds en in het weekend. Voor mij telt de klant. Daarom tel ik geen woorden. Ik werk op basis van personal pricing. Verder verzorg ik ook taalkundige websitechecks. Ook controleer ik jaarverslagen, nieuwsbrieven, processtukken van advocaten, cursusmateriaal en manuscripten van boeken. Zelfs de overheid heeft mij ontdekt als klant. Ik controleer alles, zolang het letters heeft. Sinds vandaag heb ik de eer om teksten te controleren op Wikimarketing. Zo weet je zeker dat jouw tekst foutloos en dus professioneel overkomt op jouw doelgroep.


Leuk om te vermelden: ik heb nog nooit een opdracht gedaan waarin ik geen enkele fout heb ontdekt. Wordt jouw bijdrage aan Wikimarketing de eerste? Daag me uit en laat mij jouw bijdrage gewoon effe checken! 

Over Susanne van Kaauwen (mr.):
Ik help bedrijven en particulieren met tekstcontrole in de breedste zin van het woord. Ook 's avonds en in het weekend.

Meer informatie? Kijk op de website van Zelfstandig ondernemer


Reacties

Leuk! Wie weet neem ik binnenkort even contact met je op. :-)

Door Edwin Dijk op 16 mei 2019 12:44
 Meld je aan met LinkedIn om te reageren