Blogs door Amanda Hendriks

Jouw blog hier? Meld je aan voor een gratis account!

5 redenen waarom mensen je aanbod niet kopen (en wat je er met LinkedIn aan kunt doen)

Je hebt een fantastisch aanbod gedaan aan iemand die perfect past in jouw plaatje van je ideale klant. Maar hij of zij neemt het niet aan… Wat nu? Je hebt je ziel en zaligheid in je diensten... Lees meer »
Amanda Hendriks
3 maart 2020

5 tips om LinkedIn-berichten te schrijven waar je wel reactie op krijgt

Niet alle berichten die je post worden door al je connecties gezien. Dat komt aan de ene kant doordat niet al jouw connecties even actief zijn op LinkedIn, maar ook door het LinkedIn-algoritme. Heel... Lees meer »
Amanda Hendriks
3 februari 2020

Je netwerk snel en makkelijk onderhouden via een LinkedIn-event

Je netwerk via LinkedIn opbouwen, opwarmen en onderhouden is natuurlijk fantastisch, maar persoonlijk bouw je toch het snelst en fijnst aan jullie relatie. Dan is het dus prettig als je elkaar, in... Lees meer »
Amanda Hendriks
6 december 2019

Zo krijg je LinkedIn-aanbevelingen die potentiƫle klanten over de streep trekken

Wat maakt nu dat mensen jou inhuren? Wat zorgt voor net dat laatste zetje in die beslissing? Dit voor jouw ideale klant weten is hartstikke fijn, want dan kun je daarop sturen, datgene doen of zeggen... Lees meer »
Amanda Hendriks
4 november 2019

Een LinkedIn-marketingstrategie in maar 3 stappen

Laat ik voorop stellen dat iets doen op LinkedIn, beter is dan niets doen. Of zoals een businesscoach ooit tegen mij zei: “Een imperfecte actie is beter dan geen actie”. Maar door je... Lees meer »
Amanda Hendriks
2 oktober 2019

Zo schrijf je verleidelijke content op LinkedIn met Cialdini

Het boek ‘Invloed’ van Robert Cialdini is een enorme bestseller onder zowel marketeers als ondernemers. Hij legt hierin 6 psychologische principes uit die je kunt gebruiken om mensen te... Lees meer »
Amanda Hendriks
3 september 2019

5 acties waarmee je het LinkedIn-algoritme blij maakt

Niet alles wat je op LinkedIn post wordt aan al je connecties getoond. LinkedIn heeft namelijk een algoritme dat bepaalt wie wat te zien krijgt. Gelukkig niet willekeurig en dus positief te... Lees meer »
Amanda Hendriks
4 augustus 2019